Onze Diensten

Daktuinen

Een tuin op het dak van uw woning of bedrijfsgebouw?
Bel ons voor uw daktuin in de regio rond Knokke.

U woont op een appartement en wilt toch een tuin? Of hebt u besloten om dat dakterras eindelijk de uitstraling te geven waar u altijd al van droomde?

De Tuinieker in Knokke is uw expert in de aanleg en het onderhoud van daktuinen. We houden altijd rekening met de draagkracht van uw dak en uw wensen met betrekking tot het ontwerp. U kiest, wij voeren uit. Vlekkeloos, grondig en met de beste service. We realiseren ook uitgebreide daktuinen voor bedrijven en openbare instellingen. En helpen u om eventuele subsidies niet te mislopen.


Neem Contact op


Onze andere diensten

Tuinaanleg

Heerlijk buiten zitten in een weelderige en bloeiende tuin? In de winter met de kinderen ravotten in een zee van ruimte? Een vakkundig aangelegde tuin levert u heel wat mooie momenten op.

Tuinonderhoud

Van uw tuin genieten? Daar doet u het voor. Maar uw tuin onderhouden, dat is vaak een hele klus. Schakel daarom een professional in die precies weet wat hij doet en vooral wanneer hij het moet doen.

Terrassen & opritten

Een prachtige oprit voor uw woning, die perfect aansluit bij de architectuur en stijl van uw huis? In de steen die u het mooist vindt en zelfs in het motief dat u voor ogen hebt? De Tuinieker zorgt ervoor.