Onze Diensten

Tuinaanleg

Uw tuin, een extra kamer voor uw woning.
Bel vandaag nog De Tuinieker in Knokke

Heerlijk buiten zitten in een prachtige, weelderige en bloeiende tuin? Of in de winter met de kinderen ravotten in een zee van ruimte? Een vakkundig aangelegde tuin levert u heel wat mooie momenten op. Investeer in die extra kamer van uw woning.

De Tuinieker heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen in de regio rond Knokke. We leggen uw tuin aan met de beste materialen, aan concurrentiële prijzen en met de beste service op de markt.


Neem Contact op


Onze andere diensten

Terrassen & opritten

Een prachtige oprit voor uw woning, die perfect aansluit bij de architectuur en stijl van uw huis? In de steen die u het mooist vindt en zelfs in het motief dat u voor ogen hebt? De Tuinieker zorgt ervoor.

Tuinonderhoud

Van uw tuin genieten? Daar doet u het voor. Maar uw tuin onderhouden, dat is vaak een hele klus. Schakel daarom een professional in die precies weet wat hij doet en vooral wanneer hij het moet doen.

Daktuinen

U woont op een appartement en wilt toch een tuin? Of hebt u besloten om dat dakterras eindelijk de uitstraling te geven waar u altijd al van droomde? De Tuinieker is uw expert in aanleg en onderhoud.