Onze Diensten

Terrassen & Opritten

De mooiste terrassen en opritten, aangelegd door De Tuinieker in Knokke

Een prachtige oprit voor uw woning, die perfect aansluit bij de architectuur en stijl van uw huis? In de steen die u het mooist vindt en zelfs in het motief dat u voor ogen hebt? De Tuinieker zorgt ervoor.

Dat grote, mooie terras waar het goed barbecueën is met vrienden en familie? En waar uw kleinkinderen met plezier op fietsen? De Tuinieker zorgt ervoor.

In de regio rond Knokke is De Tuinieker uw betrouwbare partner voor het aanleggen van uw terras, tuinpad of oprit. Wilt u meer weten over onze diensten?


Neem Contact op


Onze andere diensten

Tuinaanleg

Heerlijk buiten zitten in een weelderige en bloeiende tuin? In de winter met de kinderen ravotten in een zee van ruimte? Een vakkundig aangelegde tuin levert u heel wat mooie momenten op.

Tuinonderhoud

Van uw tuin genieten? Daar doet u het voor. Maar uw tuin onderhouden, dat is vaak een hele klus. Schakel daarom een professional in die precies weet wat hij doet en vooral wanneer hij het moet doen.

Daktuinen

U woont op een appartement en wilt toch een tuin? Of hebt u besloten om dat dakterras eindelijk de uitstraling te geven waar u altijd al van droomde? De Tuinieker is uw expert in aanleg en onderhoud.