Onze Diensten

Tuinonderhoud

Hou uw tuin het hele jaar door in opperbeste staat
met De Tuinieker in Knokke

Van uw tuin genieten? Daar doet u het voor. Maar uw tuin onderhouden, dat is vaak een hele klus. Schakel daarom een professional in die precies weet wat hij doet. En vooral: wanneer hij het moet doen.

De Tuinieker zorgt voor vlekkeloos tuinonderhoud in de regio rond Knokke. Eenmalig of een terugkerende opdracht? U kiest. Wij onderhouden uw tuin met vakmanschap en een waterdichte service. En u? U geniet. Het hele jaar door.


Neem Contact op


Onze andere diensten

Tuinaanleg

Heerlijk buiten zitten in een weelderige en bloeiende tuin? In de winter met de kinderen ravotten in een zee van ruimte? Een vakkundig aangelegde tuin levert u heel wat mooie momenten op.

Terrassen & opritten

Een prachtige oprit voor uw woning, die perfect aansluit bij de architectuur en stijl van uw huis? In de steen die u het mooist vindt en zelfs in het motief dat u voor ogen hebt? De Tuinieker zorgt ervoor.

Daktuinen

U woont op een appartement en wilt toch een tuin? Of hebt u besloten om dat dakterras eindelijk de uitstraling te geven waar u altijd al van droomde? De Tuinieker is uw expert in aanleg en onderhoud.